top of page

Giveaway: Video van Sint bij jou thuis!

De decembermaand staat voor de deur en wat is 2023 snel gegaan. Een jaar waarin je wat minder gehoord hebt van Tweelingmama, maar waarin we jou zeker niet zijn vergeten.


In deze tijd denken we een beetje extra aan elkaar. Want de feestdagen kunnen een dubbel, soms stressvol gevoel geven. Van veel spanning en (tweeling)strijd tot de (dubbele) cadeaus die gekocht moeten worden. Maar het is ook een tijd van warmte, er zijn voor elkaar, de (tweeling)liefde en alle lichtjes in het donker. 

We willen alle fijne momenten vasthouden en vooral ook niet vergeten. Want als ouders weten we hoe snel onze kinderen groot worden. Soms willen we de tijd even 'stil zetten'. Daarom maak ik al jaren de Video van Sint. Ieder jaar met een gloednieuw avontuur en de Sint spreekt jouw kinderen persoonlijk toe. Hoe goed het gaat op school, hoe knap het is dat ze zindelijk zijn, hoe heerlijk ze kunnen dansen of hoe enthousiast ze kunnen sporten. Je  stelt de video helemaal zelf samen.


En nog leuker: Tweelingmama mag 3x de Video van Sint weggeven!

Zo doe je mee!

Ga naar onze Facebookpagina of Instagram. Daar lees je alles over deze toffe actie. Ben je niet actief op social media? Stuur ons dan een mailtje naar wendy@tweelingmama.com o.v.v. 'Video van Sint' en laat ons weten waarom jij de video graag zou willen winnen.


Geniet van de Sinterklaastijd! En heb je nog wat tijd over en wil je even lachen? Vergeet dan niet de blog 'Sinterklaastijd is nooit klaar' van tweelingpapa Jeroen te lezen.Komentarze


Recent Posts
Archive
bottom of page