ACTIES

Video van Sint winactie.png

WIN WIN WIN

Het Kinderboekenweek Prentenboek 'Tweeling'

Win! De Video van Sint

 

Al 12 jaar een groot succes: de Video van Sint. En Tweelingmama mag 2 mensen heel erg blij gaan maken want we mogen 2x de video weggeven!

 

Hoe doe je mee? Ga naar onze Facebookpagina of naar Tweelingmama Instagram account, like de actie en onze pagina. Laat ook even weten welke kindjes jij blij wilt gaan maken met deze unieke video. De actie loopt tot en met 9 november 2020. De winnaars ontvangen hun unieke code waarmee zij de persoonlijke video kunnen maken.

Over Video van Sint

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas die jij zelf samenstelt! Je geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. Na het samenstellen wordt de DVD verstuurd via PostNL 24-uur service. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint direct bekijken!

 

Doe mee en maak kans op de Video van Sint t.w.v. € 19,95

De winnaars zijn bekend!
Gefeliciteerd Sharon van Bregt en Lotte.Rhenen. Stuur je mailadres naar wendy@tweelingmama.com en je ontvangt z.s.m. de codes om de persoonlijke video te kunnen maken. Heel veel (kijk)plezier!

Win! Het Kinderboekenweek prentenboek 'Tweeling'

 

De Kinderboekenweek is in volle gang en het prentenboek van deze week is 'Tweeling' van Mylo Freeman. Tweelingmama mag 1x dit boek weggeven, hoe leuk is dat?! Ga naar onze Facebookpagina of Instagram waar je alle info vindt over hoe je kans kunt maken op dit leuke boek. Deze actie loopt tot en met 11 oktober 2020.

 

Over het boek
Robbie en Roef doen het liefst alles samen, dragen altijd dezelfde kleren en zijn allebei gek op ridders. Ze voelen zich als een tweeling. Als ze na school een zandkasteel bouwen, pakt een meisje het schepje van Robbie af. Roef zegt dat ze dat niet moet doen. Maar even later doet ze het wéér. Dan blijkt het niet één meisje te zijn, maar twee. Ze zien er precies hetzelfde uit. En zij beweren een echte tweeling te zijn. Een heerlijk kijkverhaal waarin ieder kind zich kan herkennen.

De winnaar is bekend: Chantal Peters, van harte gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens naar wendy@tweelingmama.com of via het contactformulier en de armbandjes komen z.s.m. jouw kant op!

  • Facebook Clean
Volg ons ook op
social media

Copyright © 2015 Tweelingmama
Created by Wendy Meerbeek