ACTIES

tweeling moeder.jpg

Win!

Een portret voor het leven (t.w.v. € 125)

Win! Een portret voor het leven

 

Je kent ze wel, die momenten als moeder dat heel even alles klopt... Je zou het wel voor altijd willen vastleggen om nooit meer te vergeten. Nicole van Art to Remember kan dit moment voor jou vastleggen in een persoonlijk kunstwerk. En wij hebben nu iets heel bijzonders: Tweelingmama mag een moeder blij gaan maken met een getekend portret van haar met haar kindjes!

Maak kans op een portret van jou samen met je kindjes!

Je maakt kans op een zwart/wit lijntekening op A4 (t.w.v. €125). Hoe doe je mee? Ga naar de Facebookpagina van Tweelingmama. Like deze actie en plaats daaronder jouw mooiste foto met je kindjes. Wie weet ontvang jij binnenkort deze prachtige herinnering vormgegeven in een uniek schilderij. Deze actie loopt tot en met 7 juli 2020.

'Love, care & give'
Zodra je moeder bent zijn er vaker mooie momenten die je nooit wilt vergeten. Je bent trots op je kind, op het leven en misschien (dat hoop ik) ook op jezelf! Nicole legt jouw moment vast in een kunstwerk voor het leven. Op haar site vind je haar prachtige portretten en prints: art to remember!

Winactie mees & co.jpg

10% korting!
 

Op leuke juf en meester cadeaus

Heeft jouw zoon of dochter dit jaar een te gekke meester of juf gehad en wil je hem/haar bedanken? Mees en Co heeft verschillende toffe cadeautjes en Tweelingmama mag 10% korting geven!
 

Na een bizar schooljaar, dat zo anders liep dan we hadden gedacht, is het extra leuk om de leerkracht van je kind of het hele schoolteam in het zonnetje te zetten. In samenwerking met Mees en Co mag Tweelingmama 10% korting geven op alle producten (excl. de cadeaupakketten). Vul bij de bestelling de kortingscode Tweelingmama10 in (deze actie geldt tot 17 juli) en jouw cadeautje wordt ook nog eens heel leuk voor je ingepakt. Kijk snel op www.meesenco.nl.

 

Een mooie afsluiting van het schooljaar gewenst!

  • Facebook Clean
Volg ons ook op
social media

Copyright © 2015 Tweelingmama
Created by Wendy Meerbeek