ACTIES

Keyboard and Mouse

WIN WIN WIN

Binnenkort komt er weer een nieuwe winactie online!

Winnaar van het 'Lekker Wijnen pakket' is bekend!

 

Van harte gefeliciteerd Karin Zaal met dit leuke pakket met sokken en een fles wijn. Stuur je adresgegevens naar wendy@tweelingmama.com en dan komt deze prijs z.s.m. jouw kant op!

Win! Het Tweeling boekenpakket

 

Dit toffe pakket bestaat uit het Kinderboekenweek prentenboek ‘Tweeling’ en het boek over de tweeling ‘Milo en Kiko’ van Mylo Freeman.

 

De Kinderboekenweek is in volle gang en het prentenboek van deze week is 'Tweeling' van Mylo Freeman. Tweelingmama mag 1x dit boek weggeven, hoe leuk is dat?! Ga naar onze Facebookpagina of Instagram waar je alle info vindt over hoe je kans kunt maken op dit leuke boek. Deze actie loopt tot en met 11 oktober 2020.

 

Over het boek
Robbie en Roef doen het liefst alles samen, dragen altijd dezelfde kleren en zijn allebei gek op ridders. Ze voelen zich als een tweeling. Als ze na school een zandkasteel bouwen, pakt een meisje het schepje van Robbie af. Roef zegt dat ze dat niet moet doen. Maar even later doet ze het wéér. Dan blijkt het niet één meisje te zijn, maar twee. Ze zien er precies hetzelfde uit. En zij beweren een echte tweeling te zijn. Een heerlijk kijkverhaal waarin ieder kind zich kan herkennen.

De winnaar is bekend: Marian Peeters, van harte gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens naar wendy@tweelingmama.com of via het contactformulier en het boekenpakket komt z.s.m. jouw kant op.

  • Facebook Clean
Volg ons ook op
social media

Copyright © 2015 Tweelingmama
Created by Wendy Meerbeek