top of page

Welke mama of papa geef jij een compliment?

Het is vandaag Nationale Complimentendag. En nu ik dit voorbij zag komen, moest ik direct denken aan een social media post die ik deze week las van een meerlingmoeder. Het ging over hoe intensief het kan zijn om een meerling op te voeden, om altijd 'aan te staan' en hoe lief de omgeving ook is, de vraag 'Hoe gaat het echt met je?' werd haar nauwelijks gesteld terwijl dit al zoveel kan betekenen. Net als een complimentje.

Daarom onze vraag: welke mama of papa geef jij een compliment en waarom? Laat het ons weten via wendy@tweelingmama.com of via de socials.


Zet een papa of mama in het zonnetje en wij delen de complimenten in Tweelingmama Magazine.

WIN!

Als jij een compliment stuurt, dan maak je ook nog kans op iets leuks voor jezelf en waar je anderen blij mee maakt. Namelijk een kaartenset van Tweelingmama bestaande uit 10 ansichtkaarten t.w.v. 15 euro. En met daarin o.a. de kaart 'Hoe gaat het echt met je?'


Zo doe je mee: ga naar onze Facebookpagina of Instagram en deel een compliment. Niet actief op social media? Stuur het compliment naar wendy@tweelingmama.com en ook dan maak je kans op deze toffe kaartenset.


Comments


Recent Posts
Archive
bottom of page