top of page

Vaderdagactie: win een persoonlijke borrelplank

Het is bijna Vaderdag! Een mooi moment om onze superpapa's in het zonnetje te zetten. En Tweelingmama heeft nu iets heel tofs: in samenwerking met Foretti geven wij 1x een luxe houten borrelplank weg met daarin jouw eigen tekst gegraveerd (t.w.v. € 49,50 excl. BTW). De borrelplank heeft een diameter van 35 cm en is maar liefst 4 cm dik en is gemaakt van duurzaam hout.


En extra leuk: je mag de tekst helemaal zelf bepalen. Dus, een borrelplank voor de stoerste tweelingpapa kan bijvoorbeeld ook ;)
Hoe doe je mee? Volg Tweelingmama en Foretti op Facebook en/of Instagram en laat ons weten waarom de (tweeling)papa van jouw kids deze mooie borrelplank verdient. Meedoen kan tot en met 11 juni zodat je het cadeau op tijd binnen hebt.


Zelf een borrel- of presentatieplank bestellen? Ga naar de site van Foretti en bekijk daar ook de mooie houten informatieborden, desinfectieborden en bewegwijzering van Van Vliet Duurzaamhout.


Tip: vergeet niet om de leuke Tweelingmama ansichtkaart 'My dad is cooler than Batman' te bestellen in onze webshop want een persoonlijk kaartje is altijd leuk om te geven en... om te krijgen!

Comments


Recent Posts
Archive
bottom of page