top of page

'Een mooi kindje rijker en mijn grote liefde armer'

Hans, papa van een tweeling van vijf jaar, werd in februari voor de derde keer vader van zijn zoontje Gijs. Maar terwijl zijn vrouw beviel, lag hij op de IC. Hij was ziek, kreeg er corona bij, raakte eenzaam in coma en overleed op 8 april.

Stichting Still-fotograaf Miranda vertelt: "Ik werd gebeld. Of ik een bevalling zou willen fotograferen van een gezonde jongen. Papa kan niet bij de bevalling aanwezig zijn omdat hij in kritieke toestand op de IC ligt. Hoe mooi zou het zijn als er beelden worden gemaakt, zodat hij deze kan bekijken." Ook de mama vertelt het schrijnende verhaal: "Ik was 38 weken zwanger van ons derde kindje. Een wondertje dat ons zomaar toekwam. Onze tweeling van 5 was helemaal in de wolken. Alles ging goed. We keken er met z'n vieren enorm naar uit om straks met vijf te zijn." Lees het hele verdrietige verhaal en bekijk het mooie maar hartverscheurende filmpje op de Facebookpagina van Stichting Still.

Wil je het verhaal van papa Hans delen? Dat mag, het creëert bekendheid voor het liefdeswerk van de vrijwilligers van de stichting. Wil je de stichting en ouders steunen met zo’n onbetaalbaar waardevolle reportage van Stichting Still? Doneer dan een (kleine) bijdrage voor 'Een beetje liefde voor Still'. De informatie vind je bij het verhaal op Facebook.

Recent Posts
Archive
bottom of page