top of page

6x kinderactiviteiten voor thuis

Zo is Kidsproof één van mijn favoriete websites voor leuke uitjes met kinderen, zo zijn we massaal aan het bedenken hoe we onze kids in en rondom het huis kunnen vermaken. Tweelingmama deelt een aantal tips.

1. Maak een activiteiten- en takenlijst samen met de kinderen Begin de dag goed met een gezellige, zelfgemaakte activiteitenlijst. Wat gaan we vandaag allemaal doen? Uiteraard veel leuke dingen maar af en toe moet er ook wat geleerd worden. Dus, educatieve spellen en taakjes voor in huis horen er ook bij. Zo zit de eerste knutselactiviteit er al op want de lijst wordt natuurlijk een zelfgemaakt kunstwerk ;) Flow Paper Lovers boeken zitten vol met leuke inspiratie: stickers, papier, kaartjes, letters... dus knippen en plakken maar.

2. Educatieve spellen Is het 'schooltijd' thuis? Leuke educatieve spellen zijn bijvoorbeeld Smart games en