top of page

Het wordt een jongetje!

Jaaa, onze familie breidt zich uit. Zo leuk! Over een paar maandjes komt er een jongetje bij. Na een hele club meiden natuurlijk super leuk, hoop dat deze kleine spruit het straks ook gezellig vindt met al die moedertjes om hem heen ;)

Mijn broerTJE krijgt een zoontje. Het is zo bijzonder. Afgelopen maandag was ik op het strand met mijn schoonzus. Mooi om haar groeiende buik te zien en te weten dat daar je neefje groeit. Mijn eerste neefje. Bijna twee jaar geleden werd ik tante van mijn nichtje Julie. Ik schreef hierover een blog: 'Waarom het geweldig is om tante te worden'. Dat bijzondere gevoel is weer terug. Ondertussen zitten mijn meiden niet meer in maatje 92 maar 110/116 en is het zo leuk om weer kleertjes in maat 56 te kunnen kopen. Zo namen we een super leuk shirtje mee uit Italie. Extra leuk dat ik nu een keer naar de jongensafdeling kan lopen ;)

Ook is het bijzonder te zien dat Maud en Femm het bewust meemaken. Ze worden in november 5 jaar en zijn dan dus echt 'grote' nichtjes. Femm vroeg aan mijn schoonzus: 'Kan je nu wel gewoon eten want er zit een baby in je buik?' En ook dachten ze dat een broertje kregen... 'Het is toch familie?'. Toen ik vertelde dat het een neefje is en geen broertje en uitlegde wat een broertje is, zei Maud: 'Nee, dan kan niet want dat pastte niet in mama's buik.' Zo grappig, Maud dacht dat haar broertje dan samen met Femm en haar in mijn buik had moeten zitten. Heerlijk al die vragen!

Mijn nichtje Julie is bijna 2 jaar en woont in Parijs. Daardoor zien we elkaar minder vaak. Het is bijzonder te zien dat de band er vanaf het begin al direct is. Maud en Femm zijn ook zo gek op haar. Ik weet zeker dat dit straks met het kleine mannetje ook zo zal gaan... Ook ons neefje woont straks niet om de hoek maar daar kunnen we wel even een middagje naartoe ;)

Ik kijk er naar uit. Het gevoel om tante te zijn is bijzonder, maar 'dubbel' tante worden is natuurlijk helemaal geweldig!

Recent Posts
Archive
bottom of page