top of page

De perfecte vakantie waarin niks misgaat?

Jeetje, 8 juli schreef ik de mijn laatste blog over 'Samen in de klas of apart?' en half juli kwam ons eerste Tweelingmagazine uit! En nu, nu is het alweer eind augustus en is de zomervakantie bijna voorbij. Onze eerste lange zomervakantie is omgevlogen en ik moet zeggen: ik vind het best jammer dat deze heerlijke vrije dagen straks weer worden ingeruild voor dagen met een strak ritme en volle agenda's. Natuurlijk weet ik ook dat ik na een week denk; een beetje ritme is wel weer fijn, meer tijd voor mezelf en om mij te richten op nieuw werk. Wat ik overigens ook mega spannend vind, maar heel veel zin in heb! Met een bak energie begin ik aan een nieuwe fase. Die energie hebben we opgedaan in Italie, want dat was erg fijn. Je hebt de plaatjes misschien wel voorbij zien komen op Instagram. Deze zien er natuurlijk uit als een-perfecte-vakantie-waarin-niks-misgaat. Ik kies er ook bewust voor om vooral het mooie in ons leven te laten zien en hoe waardevol het tweelingmoederschap is. Vol positiviteit gaan we dit avontuur aan, everyday. Toch zijn er ook momenten dat het best heftig is, waarin het even niet gaat zoals je graag zou willen en waarbij de zorgen (dubbel) groot zijn. Ik denk voor iedere (tweeling)ouder herkenbaar?