top of page

Vakantie-uitjes met kids: 5 tips

De meivakantie is bijna afgelopen en wat hebben wij fijne dingen kunnen doen met de meisjes. Ik had een aantal dagen vrij genomen deze schoolvakantie en ik heb besloten dat ik dat vaker moet doen. Meestal werk ik toch gewoon door terwijl het zo fijn is om met elkaar quality time te hebben. Dus tip 1: heb je nog wat vrije dagen, neem ze lekker op! ;)

Vakantiepark Molecaten Flevostrand

De eerste dag van de vakantie was Goede Vrijdag en toen zijn wij voor een lang weekend vertrokken naar Biddinghuizen - Vakantiepark Molecaten Flevostrand aan het Veluwemeer. In een super leuke cabin hebben we het hele weekend genoten van het zonnetje want wat hadden we een geluk met het weer! Zo'n 25 graden, het hele weekend lang, met je voetjes in het zand en kinderen die volop kunnen spelen in de speeltuinen, het zwembad en dansen met Bollo de Beer. Ook de omgeving is super leuk met het Veluwemeer om de hoek en een bezoekje aan Harderwijk op 5 minuten afstand. Een fijn park en dus zeker een aanrader!