top of page

Een tweeling?! Van twee naar vier kids

8 weken geleden was het eindelijk zover… de eerste echo. Ik was op dat moment ruim 10 weken zwanger. De wens voor een derde kindje was groot. Toen we twee streepjes zagen op de test waren we dan ook ontzettend blij. Spannende weken braken aan. Zou het goed gaan? De enorme misselijkheid en vermoeidheid namen de onzekerheid een beetje weg. Maar wat duurde het lang voordat het eindelijk tijd was voor de eerste echo. De opluchting toen de verloskundige zei dat het er goed uitzag en dat het hartje klopte. Een zeurende pijn in mijn buik verdween, weg spanning. En toen…. ‘Ik kijk nog even verder’, zei ze. En ja hoor, daar zat nog een baby. Ook heerlijk spartelend met een prachtig kloppend hartje. Dat moment zal ik nooit meer vergeten. Twee bewegende wormpjes op het scherm, twee kloppende hartjes en dat alles in mijn buik. Lachen, betraande ogen maar bovenal twee harten die meteen overliepen van liefde. Dankbaarheid, grote dankbaarheid. Wij krijgen een tweeling!