top of page

Tweelingmama: 3x goede voornemens

"Wanneer je grootse prestaties wilt leveren, moet je beginnen waar je nu bent, gebruiken wat je nu hebt en doen wat je nu kunt" - uit 'The Traveling Yoga Family' boek.

Eigenlijk ben ik niet zo van de goede voornemens. Maar nu het einde van het jaar nadert, en ik terugkijk op 2017, wil ik toch een aantal voornemens met je delen.

> Meer tijd, minder online

Je hebt het misschien wel gemerkt; de laatste weken ben ik minder 'online' geweest. Dat wil zeggen: ik heb even geen blogs geplaatst en wat meer rust ingebouwd samen met de kids. Door alle drukte had ik ook wat minder inspiratie gehad en eigenlijk deed het mij ook wel goed om minder vaak achter de laptop te kruipen... Minder online en meer offline is dan ook 1 van de voornemens die ik heb: kletsen, knutselen & spelen met de kids, familytime tijdens de feestdagen en het leven vieren! 'Start each day like it's your birthday!' Nu vind ik mijn blog natuurlijk ook veel te leuk, daar word ik ook heel vrolijk van, dus ik ga zeker niet helemaal offline maar af en toe wat rust is helemaal n