top of page

Win win win! Jouw eigen video van Sint

Nog een paar nachtjes slapen en dan is Sinterklaas weer in het land. Nu Maud en Femm net 3 jaar zijn geworden, vind ik het aankomend Sintfeest steeds leuker worden! Ik kijk nu al uit naar de enthousiaste gezichtjes als de schoen straks is gevuld en het kijken naar Sinterklaas op televisie en natuurlijk bij de intocht.

Vorig jaar heb ik de 'Video van Sint' ontdekt. Een persoonlijk videobericht van Sinterklaas en waar hij jouw kinderen persoonlijk toespreekt. Het is een filmpje over de belevenissen van Sint in zijn kasteel en natuurlijk samen met alle Pieten. Elk jaar is er weer een nieuw avontuur.

Je kunt de video zelf persoonlijk maken door namen van de kinderen toe te voegen. Daarnaast kan je foto's uploaden en andere gegevens invoeren als leeftijd. Je kiest daarbij uit meer dan 200 onderwerpen zoals `In je eigen bedje slapen` en `Je doet goed je best op school` waar Sint uitgebreid over vertelt. De trailer kan je hier bekijken. De video is zo gemaakt ;)

Ontroerend mooi

Hoe ik deze video vorig jaar heb ervaren? Stiekem met tranen in mijn ogen. Hoe leuk is het voor een kind als je ineens jezelf op televisie voorbij ziet komen en dat de Sint echt alles over jou weet te vertellen. Dat er gezongen en gedanst wordt... het maakte ons Sinterklaasfeestje echt compleet! Naast dat je kinderen in de video voorbij laat komen, kan je bijvoorbeeld ook opa's en oma's in het zonnetje zetten... Het is echt een persoonlijke video en vorig jaar was iedereen ook zo enthousiast. Ook dit jaar mag ik een persoonlijke video maken en nog leuker: ik mag 2 andere mama's ook gelukkig gaan maken met een gratis video!

WIN WIN WIN! Wil jij de complete Video van Sint winnen ? Ga naar onze Facebookpagina en like & deel de actie! Extra leuk is natuurlijk als je ons laat weten waarom jij graag deze video wil winnen. De actie loopt t/m 21 november 2017. De winnaars ontvangen een code waarmee zij gratis een persoonlijke video kunnen maken. Je mag zelf kiezen of je voor een download of dvd gaat en hoeveel personen je toevoegt (maximaal 8 personen). Een video voor een onvergetelijke pakjesavond!

Recent Posts
Archive
bottom of page