top of page

Tweelingmama's: plannen lukt! Met de Relax Mama Agenda

Ik was er best wel goed in (al zeg ik het zelf ;): plannen en organiseren. Te laat komen was niet mijn ding, dingen vergeten al helemaal niet. Ik had een agenda maar eigenlijk zat 'mijn planning' wel goed in mijn hoofd. Super fijn, voor thuis maar vooral ook in mijn werk als marketeer.

En nu, nog geen 3 jaar later? Er liggen overal briefjes in huis, en de agenda is onmisbaar! Dag 'slim', helder hoofd... Hallo chaos en vergeetachtigheid van een tweelingmama. Ik MOET alles opschrijven, verjaardagen en afspraken vergeet ik gerust (help!). Natuurlijk vind ik het nog steeds super om een babyshower te organiseren of ceremoniemeester te zijn maar tsjonge, waar is mijn overzicht? Goed, ik weet het antwoord natuurlijk wel: die ben ik kwijt geraakt op de dag dat onze meisjes zijn geboren. Hallo roze wolk, dag wereld! Ik wist geloof ik niet eens meer wat er in de wereld om mij heen gebeurde. De enige belangrijke planning was die van de flesjes, badjes, luiers en slaapjes. Dat was al uitdaging genoeg, want mijn Flow schriftjes werden vol geschreven met de tijd van het flesje en de hoeveelheid wat was opgedronken en dan natuurlijk een schriftje voor Maud en een schriftje voor Femm. En die schriftjes en alle post-its zijn mijn redding geweest hoor! En stiekem nu ook wel erg leuk om terug te lezen ;)

Relax Mama Agenda Toen ik eenmaal weer ben gaan werken, toen was de agenda natuurlijk ook noodzakelijk. Een aparte werk- en priveagenda werkte voor mij niet dus die agenda van mij staat volgepend met allerlei afspraken. Soms wat door elkaar, maar als ik het zelf maar kan volgen ;) Toch is dat ook weer niet zo handig voor het thuisfront, want die agenda gaat mee en alleen ik weet dus de afspraken... Voor 2018 was ik ook weer op zoek naar een passende agenda. En weet je wat zo leuk is, ik heb de Relax Mama agenda toegestuurd gekregen! En ik ben er zo blij mee! Waarom? Ik ben fan van Relax Mama, hun producten (en vooral de heerlijke teksten) relativeren mij en dat zorgt alleen al voor een leger hoofd en dus meer overzicht. Relax mama! En de agenda is gewoon super fijn: genoeg ruimte voor alle afspraken (ook in het weekend ruimte genoeg om te schrijven!), met voor elk gezinslid een vak. Je kunt aangeven welk vak bij welke persoon hoort, dat is ook handig. En dan natuurlijk de geweldig mooie teksten tussendoor, recepten en wat helemaal gaaf is, is dat je voorop de plaatjes kan aanpassen met stickers zodat het echt JOUW agenda is. Er zijn namelijk stickers voor elk type papa, mama, kind, huisdier... Zo leuk!

Je raakt niks kwijt Ken je dat ook? Dat je allemaal losse blaadjes in je agenda stopt en dat je het er steeds tussenuit valt. Grote frustratie als je alles weer van de vloer moet ruimen... In de agenda zitten plastic insteekhoezen waar je alle papieren, kaartjes, foto's... in kunt stoppen. Ideaal toch?

WIN! De Relax Mama Agenda

Weet je wat nog leuker is? Dat Tweelingmama een 'Relax Mama Agenda' (t.w.v. € 15,99) weg mag geven! Op Facebook staat de actie en kan je meedoen. De actie duurt tot en met 1 november 2017.

Recent Posts
Archive
bottom of page