top of page

Tweelingmama's: plannen lukt! Met de Relax Mama Agenda

Ik was er best wel goed in (al zeg ik het zelf ;): plannen en organiseren. Te laat komen was niet mijn ding, dingen vergeten al helemaal niet. Ik had een agenda maar eigenlijk zat 'mijn planning' wel goed in mijn hoofd. Super fijn, voor thuis maar vooral ook in mijn werk als marketeer.

En nu, nog geen 3 jaar later? Er liggen overal briefjes in huis, en de agenda is onmisbaar! Dag 'slim', helder hoofd... Hallo chaos en vergeetachtigheid van een tweelingmama. Ik MOET alles opschrijven, verjaardagen en afspraken vergeet ik gerust (help!). Natuurlijk vind ik het nog steeds super om een babyshower te organiseren of ceremoniemeester te zijn maar tsjonge, waar is mijn overzicht? Goed, ik weet het antwoord natuurlijk wel: die ben ik kwijt geraakt op de dag dat onze meisjes zijn geboren. Hallo roze wolk, dag wereld! Ik wist geloof ik niet eens meer wat er in de wereld om mij heen gebeurde. De enige belangrijke planning was die van de flesjes, badjes, luiers en slaapjes. Dat was al uitdaging genoeg, want mijn Flow schriftjes werden vol geschreven met de tijd van het flesje en de hoeveelheid wat was opgedronken en dan natuurlijk een schriftje voor Maud en een schriftje voor Femm. En die schriftjes en alle post-its zijn mijn redding geweest hoor! En stiekem nu ook wel erg leuk om terug te lezen ;)

Relax Mama Agenda Toen ik eenmaal weer ben gaan werken, toen was de agenda natuurlijk ook noodzakelijk. Een aparte werk- en priveagenda werkte voor mij niet dus die agenda van mij staat volgep