top of page

Win: jouw mooiste vakantiefoto op canvas!

In Wendy Magazine lees ik deze maand over het thema 'Unplugged' en welk ander magazine ik ook pak; ook in de LINDA en & C Magazine. Overal op de cover staat iets over offline, en even niet met je mobiel bezig zijn. De nieuwe trend... want ontspannen een tijdschrift lezen, wegdromen, een praatje in de trein... Doen we dat eigenlijk nog wel?

Ik zat gisteren in de metro van Londen naar Heathrow en terwijl ik om mij heen keek, stond of zat inderdaad iedereen met een mobiel in handen. Nou ja, bijna iedereen... een verliefd stel lag te slapen (ik vind het nog steeds ongelofelijk dat mensen dat kunnen want ik slaap alleen goed in een bed) en ik zie een bejaard stel die de krant leest. Ok, maar verder staart men vooral naar het beeldscherm. Thuis heb ik er minder tijd voor met twee peuters. Alhoewel, als mamablogger vind ik het natuurlijk erg leuk om foto's te plaatsen en kijken op Instagram en ben ik stiekem toch wel vaak druk met de Facebookpagina van Tweelingmama. Maar dit keer was ik alleen op reis, niet druk met de kids, bewust van het feit dat ik mijn mobiel gewoon even in de tas moest laten zitten en mij dus veel meer bewust van mijn omgeving...

Ik stap op het vliegtuig en dan moet dat ding (je weet wel, die telefoon) natuurlijk op vliegtuigmodus maar ik betrap mij erop dat ik mij