top of page

Win: jouw mooiste vakantiefoto op canvas!

In Wendy Magazine lees ik deze maand over het thema 'Unplugged' en welk ander magazine ik ook pak; ook in de LINDA en & C Magazine. Overal op de cover staat iets over offline, en even niet met je mobiel bezig zijn. De nieuwe trend... want ontspannen een tijdschrift lezen, wegdromen, een praatje in de trein... Doen we dat eigenlijk nog wel?

Ik zat gisteren in de metro van Londen naar Heathrow en terwijl ik om mij heen keek, stond of zat inderdaad iedereen met een mobiel in handen. Nou ja, bijna iedereen... een verliefd stel lag te slapen (ik vind het nog steeds ongelofelijk dat mensen dat kunnen want ik slaap alleen goed in een bed) en ik zie een bejaard stel die de krant leest. Ok, maar verder staart men vooral naar het beeldscherm. Thuis heb ik er minder tijd voor met twee peuters. Alhoewel, als mamablogger vind ik het natuurlijk erg leuk om foto's te plaatsen en kijken op Instagram en ben ik stiekem toch wel vaak druk met de Facebookpagina van Tweelingmama. Maar dit keer was ik alleen op reis, niet druk met de kids, bewust van het feit dat ik mijn mobiel gewoon even in de tas moest laten zitten en mij dus veel meer bewust van mijn omgeving...

Ik stap op het vliegtuig en dan moet dat ding (je weet wel, die telefoon) natuurlijk op vliegtuigmodus maar ik betrap mij erop dat ik mijn vakantiefoto's ga bekijken. Hiervoor gebruik ik tegenwoordig alleen nog maar mijn iPhone, geen echte fotocamera is meer nodig. Ik maak een selectie voor het fotoboek, daar heb ik nu mooi tijd voor. Maar keuzes maken, dat is niet echt mijn ding. Uiteindelijk kom ik uit op nog zo'n 200 foto's en daarvan moet ik nu nog steeds een 2e selectie maken. En dan nog ergens de tijd vinden om het fotoboek te gaan maken... Ik moet nl. ook nog beginnen aan het fotoboek van de meiden van het jaar 2016... Herken je dat? En omdat ik al weinig tijd heb, is het erg fijn om het mezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heb ik heel wat fotoboeken van Fotofabriek in de kast staan; een handig fotoprogramma/software en mooie kwaliteit. Ik zag laatst ook online dat Fotofabriek op nummer 1 staat uit de fotoalbum test 2017.

Maar goed, even terug over ons tijdsgebrek als tweelingmama. Aangezien hier de tweelingpapa zich niet echt druk maakt over fotoboeken (op de computer staan de foto's ook prima ;), vond ik het wel heel fijn om alvast een mooie canvas te bestellen. We hebben een leuke familiefoto gemaakt aan het Comomeer in Italie en wilde ik een mooi plekje geven. Deze canvas premium (waardoor de kleuren extra mooi uitkomen) is door Fotofabriek gemaakt en na de bestelling had ik het binnen een paar dagen in huis. Zo hebben we alvast een mooi aandenken aan deze vakantie.

Trouwens... ik schrik soms ook wel van de prijzen van een fotoalbum (helemaal als je er 2 moet afdrukken!). Ok, komt natuurlijk ook omdat ik niet kan kiezen waardoor dat boek meteen weer minstens 60 pagina's heeft... Maar alles dubbel is ook gewoon veel geld. Daarom kijk ik ook altijd naar de kortingen: 25% korting of 1 + 1 gratis... Zo is er nu 10 euro korting op fotoboeken van www.fotofabriek.nl. Mooie aanbiedingen voor een tweelingmama toch?

En nu is het dus tijd om aan de slag te gaan. Want: foto's van nu, zijn herinneringen voor later!

Hebben jullie nog tips voor het maken van je fotoalbum?

Win win win! Jouw mooiste foto op canvas Wil jij net als Tweelingmama jouw mooiste vakantiefoto op Canvas? Like op Facebook onze Tweelingmama Facebookpagina en de pagina van Fotofabriek en deel jouw mooiste foto. Wie weet hangt deze binnenkort als Canvas aan jouw muur! (20x30 cm | premium | t.w.v. .20 euro i.s.m. Fotofabriek). De actie duurt tot en met 23 september 2017).

Recent Posts
Archive
bottom of page