top of page

Een tweeling: dubbele cadeaus of niet?

Zondagmorgen 05.15 uur. Ik hoor Maud huilen en helaas is ze niet meer van plan te gaan slapen. We leggen haar tussen ons in en ze maakt er meteen een feestje van. 'Mammie, niet lapen'. Lapen is slapen en het liefst wil ze nu zingen en dansen. Ze begint alvast 'Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasjeeeeee'. Mark en ik schieten allebei in de lach, Het is half 6 in de ochtend en we zijn al volledig in Sinterklaasstemming. Ze voelt het waarschijnlijk aan want vandaag vieren we Sinterklaas. Vanmiddag gaan we naar mijn neef en zijn gezin en vieren daar dit leuke kinderfeest samen met de opa's en oma's, Sinterklaas. een gezellige tijd hoor, maar stiekem ben ik ook erg blij dat het nu zover is en dat die beste Sint morgen weer richting Spanje vertrekt.