top of page

ZOET BY QUINT: baby- en kinderkleding van bio cotton

Je kan soms ergens lopen en denken: dit is echt leuk! Zo was ik vorige maand op de Bosfair in het Doornse gat met kraampjes vol vintage, brocante, geweldig leuke eettentjes en.... veel kleding. Echt een vrouwending dus en samen met mijn zus slenterde ik langs de kraampjes. En zo liep ik ook langs ZOET BY QUINT. Meteen was ik verliefd op hun collectie kinderkleding die ze volledig zelf maken. Ik was heel benieuwd wie ze zijn en waarom deze jonge meid is gestart met ZOET BY QUINT. Daarom stelde ik haar een aantal vragen. Maak kennis met Sanne Quint.

Sanne, 26 jaar jong. Geboren en nog altijd wonend in Veenendaal. Ze begon ZOET BY QUINT omdat ze graag creatief bezig is en in haar dagelijks werk als verpleegkundige kan ze niet al haar creativiteit kwijt. Daarom besloot ze om daarnaast nog iets te beginnen. Een leuke combinatie.

Het idee ontstond om zelf handgemaakte baby- en kinderkleding op maat te gaan maken, waarbij de klant zelf de stof kiest. "Ik koop de stof in en bedenk wat er gemaakt moet worden", vertelt Sanne. "De naaister voert het verder uit. Maar, binnenkort ga ik naailessen volgen zodat ik zelf ook de kleding kan maken. Verder verkopen we nog accesoires zoals broodtrommels en lampjes en snel zullen er ook schoentjes aan onze collectie worden toegevoegd."

De stof van de kleding van ZOET BY QUINT is bijna allemaal bio cotton: lekker zacht en goed van kwaliteit!

Benieuwd naar de collectie van ZOET BY QUINT? Kijk snel op hun Facebookpagina.

Hier kun je ook aangeven wat je wensen zijn en bestellingen doen.

Speciaal voor onze lezers: 10% korting Een leuk cadeautje voor jou: bestel nu bij ZOET BY QUINT en ontvang 10% korting met de kortingscode 'tweelingmama'. Deze actie loopt tot en met 30 november 2016.

Maud & Femm zijn fan van ZOET Ook onze meisjes Maud en Femm dragen ZOET BY QUINT. Dit super leuke jurkje met wolkjes staat Femm geweldig. En Maud heeft een schattig broekje in dezelfde print. Ook hebben ze een leuke haarband die erbij matcht. Maud & Femm zijn fan van de wolkjes op hun kleren en mama is ook fan van ZOET BY QUINT :)

Recent Posts
Archive
bottom of page