top of page

Waarom ik besloot het tweeling voedingskussen naar Nederland te halen...

Lieve tweelingmama's.,

Mijn naam is Lisa Bune (29) en sinds 13-05-2015 tweelingmama van Niels & Thom. Zij zijn geboren met 36 weken na een rustige zwangerschap. Mijn bevalling begon normaal maar eindigde in een spoedkeizersnede.

Na zes weken kwamen we erachter dat ik in verwachting was. Een complete verrassing, maar een wereld van kinderwagens & kinderkamertjes ging voor ons open. We hadden alles al uitgezocht voor onze kleine spruit!!

En toen… ik hoor het de gynaecoloog nog zeggen: ‘’Laat dit beeld maar even op je inwerken.’’ Op het scherm voor mij zwommen twee poppetjes vrolijk in het rond, een tweeling! Blij maar ook ontzettend onzeker ’HOE’ gaan we dit doen dan?

Al snel wist ik dat mijn droomkinderwagen het niet ging worden en de kinderkamer die we hadden gezien ging ook niet lukken! Ik merkte namelijk dat er in winkels maar een beperkt aanbod is voor tweelingen.

Toen Niels & Thom geboren waren, heb ik de eerste week in het ziekenhuis alle hulp gehad met het verzorgen van mijn mannen. Eenmaal thuis merkte ik pas dat het soms behoorlijk pittig is om beiden tegelijk te verzorgen. Vooral bij het voeden van mijn kleintjes, wat ik meestal in de maxi-cosi deed ( als ik alleen was ), dacht ik: wat zou het toch super handig zijn als er een kussen zou zijn waar je de kleintjes lekker op kunt neerleggen. En waarmee jij zelf ook rustig kunt zitten voor borstvoeding of dat je er zelf voor kunt zitten en de flesjes vast kunt houden... Zo is het idee van een tweeling voedingskussen ontstaan! In Amerika is dit kussen al bekend, maar deze was niet leverbaar in Nederland. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de leverancier gebeld in Amerika en met SUCCES!!

We zijn al een jaar bezig om het allemaal voor elkaar te krijgen maar op dit moment worden de kussens gemaakt en de levertijd zal juli/augustus zijn. Het is dus bijna zover en wat een fijn gevoel dat ik nu andere tweelingmama's kan helpen om de verzorging van hun kleintjes net even wat gemakkelijker te maken.

Speciale aanbieding Roze, blauwe of grijze kussen inclusief verzending, extra hoes & tas: € 89 (leverbaar vanaf juli/augustus). Via de Facebookpagina van Twin-Things kan je de voedingskussen bestellen. Je wordt dan doorgestuurd naar de website www.littledudesandchicks.nl. Hier vind je nog meer tweelingproducten. Op deze site hopen we snel nog meer producten toe te voegen.

De kussens zijn 100% katoen. De hoes van de kussens is gemaakt van polyester dus lekker zacht voor de kleintjes. Met de clips aan de voorkant kun je de gaten van het kussen kleiner maken zodat de kleintjes er echt lekker in liggen.

Ik hoop er veel tweelingmama's mee te kunnen helpen! Blijf je ons volgen?

Groetjes, Lisa Bune

Recent Posts
Archive
bottom of page