top of page

1 jaar: een grote mijlpaal


Afgelopen jaar zijn er veel mijlpalen voorbij gekomen, maar de eerste verjaardag van onze meiden is toch wel een hele grote! Deze dag hebben we vastgelegd met de Milestone Baby Cards Twins editie. En omdat Maud en Femm jarig zijn geweest, mogen wij (i.s.m. Milestone) 3x een set Baby Cards Twins (t.w.v. € 22,50) weggeven. Lees hier hoe je mee kunt doen!

Afgelopen zondag vierden we het feest en wat was het een mooie dag. Een huis vol met lieve mensen: jong en oud, taartjes, slingers en cadeautjes. Ik was van tevoren best een beetje bang dat het misschien te druk en teveel zou worden voor Maud en Femm. Maar geloof me, ze hebben genoten! Ze moeten gedacht hebben: wat is er leuker dan alle aandacht krijgen en cadeautjes openmaken? De hele dag hebben ze gelachen, gespeeld en gedanst.

De dag begon niet helemaal relax. Vanaf 10 uur 's ochtends begon het feestje maar ik had geen wekker gezet. Omdat Maud en Femm altijd wel rond een uur 0f 7 wakker worden, zouden we genoeg tijd hebben om rustig op te staan. Maar tegen 8 uur schrik ik wakker: de meiden hadden bedacht vandaag maar eens uit te slapen. Tsja, je kunt je verjaardag natuurlijk niet beter beginnen. Ik spring op en bedenk me dat we om half 10 de taart al moeten ophalen. Je snapt: stress! Uiteindelijk stond een lieve vriendin om kwart voor 10 voor de deur en gelukkig waren we er toen helemaal klaar voor. Het feest kon beginnen!

De taart hadden we laten maken met daarop twee marsepein inktvisjes: de eerste knuffels van Maud en Femm. Toen zij werden geboren kregen zij deze in het ziekenhuis. Een cadeautje van Earlybirds Fotografie en knuffeltjes wat Maud en Femm in de couveuse al vasthielden. Zo klein als ze waren, het waren echt hun beestjes.

Ik denk weer even terug aan precies een jaar geleden en zie we voor me hoe ze met hun knuffeltje in de couveuse lagen. Dat een jaar toch zo snel voorbij kan gaan... Kijk ze nu eens in de kinderstoel zitten met de armpjes in de lucht wanneer we 'Hieperdepiep hoera' roepen. De shirtjes passen er helemaal bij: 'Hip hip hooray' staat op de voorkant en met achterop de naam (hetleveniseenkinderfeestje.nl). Zo kan iedereen de meisjes goed uit elkaar houden, altijd handig op een verjaardag ;)

De meiden worden verwend, en er staat een grote tafel vol cadeaus. Ook de kindjes die op bezoek komen krijgen van ons een kleinigheidje mee naar huis: een doosje Jip & Janneke rozijntjes met een stuiterbal voor de jongens en een armbandje voor de meiden in een gezellig zakje die je bij de HEMA kunt kopen. Het is toch altijd fijn als lieve vriendjes zijn geweest.

Om 18.00 uur is het feest afgelopen. We stoppen de meiden in bad met hun nieuwe badspeeltjes en daarna gaan ze lekker naar bed. Dromen over al het moois van vandaag met veel lichtpuntjes. Zo kregen ze ook een lieve kaart met de tekst: 'Lichtpuntjes, soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn'. Dank je wel alle lieve lichtpuntjes van vandaag!

Liefs Wendy

P.S. We hebben de shirtjes besteld via "Het leven is een kinderfeestje". Ze hebben sindskort een nieuwe website, leuk als je inspiratie op wilt doen voor het (kinder)feestje van je kleine.

Recent Posts
Archive
bottom of page