top of page

Win! Deze toffe kunstwerkjes van N Design voor op de kinderkamer

Maak kans op dit leuke setje inclusief lijst t.w.v. 35 euro!

Hoe doe je mee?

Ga naar Tweelingmama_magazine op Instagram en like deze actie i.s.m. n_d.e.s.i.g.n_! We horen graag voor wie je meedoet (jezelf of een ander ;) en wie weet komen deze lijstjes binnenkort jouw kant op!

Geen Instagram en wil je toch graag meedoen? Stuur een mail naar wendy@tweelingmama.com en vertel waarom jij graag kans maakt op deze unieke kunstwerken.

De set is gemaakt met verschillende tinten lila, grijsblauw, roze en goud en geschilderd op canvas papier (afmeting 31 x 22.5 cm).


Over Nadine Nadine van N Design maakt abstracte, strakke schilderijen met vooral veel kleur! Ze vertelt: ‘Ik ben in februari van dit jaar gestart; ik plaatste mijn eerste post op Instagram en heb een Etsy shop aangemaakt. Toen kwamen de eerste bestellingen binnen en begon het te lopen. Ik heb al heel wat toffe klanten blij mogen maken, waaronder @keekshuis en @rosa.living.'


Hoe combineer je dit werk met thuis, als zorgmoeder van twee kinderen?

‘Ik was op zoek naar een hobby of activiteit buiten het gewone werken en huishouden om, vooral voor de ontspanning en iets dat helemaal voor mezelf was. Een mooi nieuw doel en zo ben ik creatief aan de slag gegaan. Ik werk 24 uur per week en heb daardoor gelukkig tijd om de schilderijtjes te maken. Ook verf ik vaak 's avonds nog als de kinderen in bed liggen en het verven is niet iets dat je uren achter elkaar kunt doen, omdat het natuurlijk steeds moet drogen. Daarna kan ik niet wachten om er weer mee verder te gaan.’
Comentarios


Recent Posts
Archive
bottom of page