top of page

Win! De video van Sint

De winnaars zijn bekend gemaakt!

Van harte gefeliciteerd Joyzie83 en Wonderzacht. Stuur een mail naar wendy@tweelingmama.com en je ontvangt van ons z.s.m. de informatie.Wie kent 'm niet: de Video van Sint is ieder jaar weer een grote hit en dit jaar mag Tweelingmama 2 video's weggeven.


Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van Sinterklaas en Snoetje de hulppietenhond. Binnen 5 minuten stel je zelf jouw unieke persoonlijke videobericht samen met persoonlijke foto's, keuze uit ruim 450 nieuwe onderwerpen en populaire Sinterklaasliedjes en dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje 'Pieten feesten op de daken'.


Zo doe je mee!

Ga naar onze Instagram- of Facebookpagina en doe mee! Volg Tweelingmama & Video van Sint en lees op social media wat je moet doen om kans te maken. De actie loopt van 4 t/m 13 november 2022.

Benieuwd hoe het werkt?

Neem dan snel een kijkje op www.videovansint.nl. Je stelt de DVD zelf samen en geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. Na bestelling ontvang je deze video als dvd of download. Wil je het per post ontvangen dan ontvang je ook nog een spoedenvelop en gesigneerde kaart van Sint.


Op de hoogte blijven van onze leuke winactie? Meld je gratis aan voor Tweelingmama Inspiratie & Tweelingmama Magazine via onderstaande button en vul het formulier in.


Comments


Recent Posts
Archive
bottom of page