top of page

Win 4x kaartjes voor WONDR Experience

Exclusief voor Tweelingmama Magazine lezers: 4x entreekaartjes voor een dagje WONDR Experience!
Hier wil jij toch ook in springen en bij zijn?! Dat kan want…

Tweelingmama mag 4 vrijkaartjes voor WONDR Experience weggeven (t.w.v. € 96)

Zo doe je mee! Ga naar ons Insta account (Tweelingmama_Magazine) of onze Facebookpagina. Like daar deze toffe actie zodat we weten dat je meedoet en volg WONDR.experience op Instagram.

Ben je al abonnee van Tweelingmama Magazine? Dan hoef je verder niks meer te doen! Nog geen abonnee? Meld je direct gratis aan en maak kans!

Van Marshmallow Room tot een Frozen SpecialOntsnap aan het alledaagse en betreed een wereld vol kleur en sensatie. WONDR bezorgt ieder gezin een onvergetelijke dag.

Ervaar samen met je kinderen de magie van het seizoen met WONDR’s Kerstspecial (van 6 december t/m 9 januari)! Fonkelende lichtjes, een gigantische sneeuwbol, teddybeerbomen en allerlei feestelijke versieringen brengen de kerstsfeer tot leven.

En dat niet alleen… De Frozen special is verlengd tot 9 januari. Stel je voor: een magisch, besneeuwd bos met je favoriete personages en een heleboel verrassingen. Zing je longen uit je lijf in Elsa’s ijskasteel en LAAT HET LOS! Trek rare gezichten voor een speciale foto met Olaf, hou een sneeuwballengevecht met de Snowgies of klim in Anna’s slee voor een ritje naar Arendelle.

Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

 

 

Comments


Recent Posts
Archive
bottom of page