top of page

People with no kids don't know

Als gezin aan tafel tijdens het avondeten, gezellig spelletjes doen, samen een boswandeling maken of met dezelfde energie, als voor de kinderen, genieten van een vakantie... Voordat ik kinderen had zag ik het al helemaal voor me. Toch is de werkelijkheid (vaak) anders. Alleen al de deur uitgaan duurt minstens een kwartier met twee peuters, en ben je eindelijk in het bos roepen twee kleuters na 5 minuten al: 'Ik wil weer terug naar huis' of 'Ik heb zere voeten!'


Of die fotoshoot die we hadden gepland toen onze meiden 2 jaar waren. Had ik echt gedacht dat ze een moment stil zouden staan? Dat ze allebei tegelijkertijd zouden lachen? Haha... leuk bedacht ;)


Of die vakantie met twee baby's: ik was even vergeten dat dit ook betekent dat je met 2 buggy's en een overvolle luiertas loopt te sjouwen en dat je de enige bent die om 18.30 uur in een restaurant zit, aangezien ze in Griekenland op z'n vroegst pas om 20.30 uur gaan eten. En dat je ontelbare rondjes met de auto rijdt zodat de kids maar in slaap vallen en zodra je eenmaal stopt ze ook meteen weer wakker zijn.


Ik had geen idee... en daarom deel ik dit filmpje ;) Fijne avond! X Wendy

Comments


Recent Posts
Archive
bottom of page