top of page

Vrijdag de 13de, de dag dat alles anders werd in het paradijs

Zaterdag 22 februari zwaaien we oma uit op vliegveld Flamingo van Bonaire. 'Tot gauw!' Het was weer een fijne tijd met oma. We hebben vanaf oktober aaneensluitend bezoek uit Nederland ontvangen. Erg fijn om met familie en vrienden te delen hoe en waar wij wonen. Hoewel het wel een drukte is want wij hebben geen vakantie, onze werkweek, schoolweek en agenda’s lopen gewoon door.

Voor ons begint nu de carnavals vakantie net zoals in Nederland. Voor ons is het “vakantie in eigen land”. Even bijkomen van al het bezoek en met zijn viertjes weer samen zijn. Toch voelt het ook een beetje leeg en kijk ik al weer uit naar het volgende bezoek. Hein zijn zus en zwager komen eind maart, mijn vader en mijn stiefmoeder komen eind april en mijn broer met zijn gezin een paar dagen later om met zijn allen mijn vader zijn 80ste verjaardag te vieren. Ik kan niet wachten om hen allemaal te laten zien wat een bijzonder leven wij hier leiden en hoe mooi het hier is.