top of page

12x overleven met een tweeling

Begin deze maand deelde tweelingmama Carina negen Twinlifesavers voor de eerste periode met je tweeling. Jullie vulden het lijstje aan op social media en in deze blog nog meer handige tips op een rij.

1. Tweeling voedingskussen Samen op het voedingskussen van Twin Things.

2. Hulp Zorg ervoor dat iemand de zorg even overneemt. Dat je een bezoekje kan brengen aan de kapper of alleen boodschappen kan gaan doen.

3. MAMA Reactie van een tweelingpapa: zonder mama was het nooit gelukt!

4. Stokke newborn set In hoogte verstelbaar en zo schuif je jouw kleintjes zo bij je aan tafel. En, het scheelt een hoop bukken. 5. Elektrische schommelstoel / twee wipstoeltjes Hiervoor geldt: kies voor twee stoeltjes. Of je nu gaat voor een elektrische of niet, je hebt in ieder geval even je handen vrij. 6. PAPA Reactie van een tweelingmoeder: samen met papa lukt alles! 7. Babyfoon (met camera) Op afstand kan je gemakkelijk horen of je kindjes wel of niet slapen. Dit zorgt ervoor dat je even rustig kan zitten. En heb je een babyfoon met camera: dan kan je ook af en toe even naar ze kijken. 8. Domoo seats Een soort zitzak waar je kindjes heerlijk en comfortabel in kunnen liggen. 9. OMA en OPA Wat moeten we zonder oma's en opa's die af en toe even de zorg uit handen nemen?! 10. Meerdere flesjes in huis hebben Het gaat zo snel: zijn er net twee flesjes gegeven, hebben ze alweer trek! Daarom is het handig om meerdere flesjes te hebben (anders blijf je afwassen, als je tijd hebt tenminste...) 11. Dubbele draagzak / inbakerdoek Jouw kindjes samen in de draagzak, het kan! Zo is er de Twin Carrier van Mini Monkey en de Twingo tweeling draagzak. Ken jij meer tweeling draagzakken? Deel het gerust! 12. Slaap, maar ja...

Deze zou toch zo fijn zijn dat eerste jaar... Maar helaas, meestal is het slaapgebrek de eerste periode een feit. De Warmies zijn trouwens wel fijn en gebruik je als kruik in de box bijvoorbeeld. En weet: het wordt beter, echt waar!

Recent Posts
Archive
bottom of page