top of page

Art Rooijakkers vertelt over zijn tweeling

Aanstaande donderdag 13 juni is 'Van der Vorst ziet sterren' bij Art Rooijakkers op bezoek en ontmoet Peter ook de tweelingmeisjes van Art. Ik keek het programma vooruit en wat een feest van herkenning! Zo vertelt Art over hoe het was toen hij en zijn partner hoorde dat ze een tweeling kregen. Ik kijk Mark aan en zie hem nog zitten bij de verloskundige: vol spanning bij de eerste echo. Nog geen twee minuten later zie ik Mark op diezelfde stoel, vooruit starend en er kwam weinig maar uit. Mijn gegiechel en de woorden: 'Gaat het?', maakte het ook niet veel beter. Totaal in shock, er kwam nog net geen schouderklopje Art ;)

En dat duurt dan een tijdje, het besef dat het geen 1 kindje is dat in je buik groeit maar twee kindjes. Het moet echt even 'landen'. En ik weet, dat geldt niet alleen voor ons. Na een oproep aan volgers op Instagram met de vraag: 'Wat je eerste reactie was toen je hoorde dat je een tweeling kreeg?', kwamen enorm veel reacties. Een greep uit die reacties schreef ik in mijn vorige blog.