top of page

Lieve volgers van tweelingmama: dank jullie wel!

Tweelingmama bestaat bijna 2,5 jaar en ik wil daarom jou even in het zonnetje zetten! Want lieve volger, je inspireert mij als tweelingmama. Was jij misschien degene die zei dat je mijn verhaal heel herkenbaar vond? Gaf jij aan dat je zeker hulp moet blijven vragen als tweelingmoeder omdat het gewoon pittig is? Of was jij het die schreef de eerste twaalf maanden alle dingen dagelijks had bijgehouden in een soort dagboek omdat je anders zoveel vergeet van het eerste jaar met je tweeling? Want die eerste tropenjaren... tsja, dan vraag je je wel eens af hoe je het allemaal gedaan hebt.

Misschien was jij wel diegene die deelde hoe je het met de opvang hebt geregeld. Want twee kindjes tegelijk, daarvoor is het toch soms iets moeilijker om iets te regelen... Jullie reageerden ook massaal op de blog 'Wat wij als tweelingouders horen', bijvoorbeeld van de mensen op straat. Misschien was jij het die schreef dat je een felicitatiekaartje na de geboorte van je tweeling kreeg en waar op stond 'Veel sterkte!' (serieus?!)

Wie weet deelde jij wel een van je mooiste foto's op onze Facebookpagina. En weet je, dat vind ik altijd zo bijzonder om te zien. Zulke mooie plaatjes, daar genieten we echt van! Blijven doen dus ;)

En weet je wat mij ook zo opvalt? De positiviteit! We begrijpen elkaar en de reacties zijn daarom ook bijna altijd positief en soms zelfs liefdevol met respect en begrip. Je hoort zo vaak andere verhalen over social media en gelukkig is mijn ervaring dat hier lieve volgers zijn en die, wanneer nodig, elkaar een hart onder de riem steken.

Super leuk vind ik ook dat er steeds meer (tweeling)papa's onze site volgen en hopelijk dan ook de blogs lezen ;) Zo schreef laatst een tweelingpapa 'Een praktijkhandleiding voor aantstaande tweelingvaders' op onze blogsite. Een geweldig verhaal en wat veel leuke reacties kreeg hij!

Wat een inspiratie en wat hoop ik dat andere tweelingmoeders en papa's hier ook door geinspireerd raken en durven te delen! Want dat is het echt mijn idee geweest achter de oprichting van Tweelingmama: inspireren & delen. Dit kan door een berichtje (of alleen al een like of nog leuker, een hartje) op Facebook, maar ook door voor ons te bloggen. Jij mag je verhaal met ons delen. Hoe? Via ons contactformulier kan je je aanmelden. Wij nemen dan contact met je op. Al vele mama's en papa's gingen je voor en we hopen nog veel mooie verhalen te mogen delen!

Dank jullie wel, liefs Wendy

Recent Posts
Archive
bottom of page