top of page

Een leukere moeder door me-time

Dag lieve mama’s,

Het is al even geleden, maar ik heb dan ook niet stil gezeten. Zoals jullie hebben gelezen in mijn vorige blog was ik erg bezig met de zoektocht naar mezelf en naar wat ik nu werkelijk wil. De komst van de tweeling was daar een grote drijfveer in. Ik wilde namelijk wel meer dan alleen thuismoeder zijn, maar het moest wel een toevoeging zijn en niets afdoen aan mijn moeder zijn.

Het was geen makkelijke zoektocht en mijn coach heeft best wel wat puntjes aangestipt. Ik kan nu wel zeggen dat ik het helder heb voor mezelf. Iets met 300 procent verantwoordelijkheidsgevoel voor de kinderen, maar 0 procent voor mezelf. Ziet iemand hier de onbalans? Ik nu dus wel.

Hoe moeilijk soms ook, maar die tijd voor mezelf nemen maakt me echt een leukere en betere moeder.