top of page

Bijna 4 jaar: loslaten en afscheid nemen

Er gaat een nieuwe, vreemde en tikkeltje spannende wereld voor me open. De wereld van de vierde verjaardag en alles wat daarbij komt kijken, maal 2! Twee blonde meisjes zijn zich voor het eerst bewust dat ze straks jarig zijn. Zij vinden het vooral belangrijk dat er taart moet zijn, een taart met 'Belle & het beest' erop.

Ik google me suf naar ‘Beauty and the beast’ en bevind me ’s avonds aan de keukentafel omringt met stiften, lijm, verf en lege wc-rollen. De betoverde bedienden uit de film komen tot leven terwijl ik weg droom bij de blije gezichtjes. Ik wil namelijk wel iets meer dan taart en ballonnen. Ballonnen zijn namelijk van levensbelang als je 4 jaar wordt. Papa zit achter youtube 'How do you create the look of Disney’s Belle?’ en werkt zich een slag in de rondte om dit feest te bekostigen. Dat vinden we geen straf, sterker nog we genieten van alle voorbereidingen!