top of page

Alles tegelijk met een tweeling, ook ziek zijn!

We staan op station Arnhem en luisteren naar een man die op de voor iedereen toegankelijke 'Play me' piano speelt. Maud roept 'Pietje Klaas' en ik schiet in de lach. Ze bedoelt Sinterklaas want pakjesavond vierden we onder andere door Sinterklaasliedjes te zingen en te spelen op de piano. Ik denk terug aan de decembermaand. Het was dit jaar niet onze favoriete...

Zo was het lang stil op de blog. Dit alles doordat we ruim twee weken behoorlijk ziek zijn geweest. Het begon op 12 december, net na ons weekendje in Londen (ik ga daar nog een blog over schrijven) en ik kan zeggen dat we sinds afgelopen donderdag (29 december) er weer een beetje zijn. Zelf heb ik twee verschillende soorten griep achter de rug maar eigenlijk kunnen mama's helemaal niet ziek zijn. En zeker niet als je kinderen ook behoorlijk ziek worden. Maud en Femm hebben het flink te pakken gehad en werden steeds zieker. Uiteindelijk zat ik in een week tijd 3x bij de huisarts. Het was even een pittige tijd waarbij je soms ook niet meer weet hoe je je aandacht moet verdelen. Ze willen allebei bij mama zitten, bij mama slapen, mama moet je vasthouden... natuurlijk allebei tegelijk. Af en toe was ik behoorlijk wanhopig, de enorme vermoeidheid en zelf ziek... Maar je weet ook, straks zijn we weer beter en kunnen we weer relativeren. Na ruim twee weken zijn ze weer de oude, ze rennen en vliegen weer door het huis, dansen en zingen en kunnen onderling ook weer goed ruzie maken ;)