top of page

Bevallen van een tweeling: "Het eerste moment weet ik niet meer..."

Vandaag heb ik de meidenkast opgeruimd. Dit doe ik zo eens in de 2 a 3 maanden. Niet omdat ik er zoveel zin in heb, maar omdat het moet. De meiden groeien namelijk zo snel dat hele stapels kleren niet meer passen. Zo begonnen we vorig jaar met maatje 44 en zitten Maud en Femm nu (al) in maat 74.

Vandaag stortte ik mij op de sokjes, rompers en mutsjes. De sokkenmand zat overvol en de 'van 0 tot 6 maanden' sokken konden er nu echt wel uit. Maar wat blijft dat toch moeilijk, ik wil ze zo graag klein houden. Heb jij daar ook last van? Het gevoel van: 'deze tijd komt niet meer terug'?

Nadat ik de hele sokkenmand heb opgeruimd, pak ik de stapel met mutsjes. Ik grijp naar de allereerste mutsjes uit het ziekenhuis: baby 1 en baby 2 staat er op. Oei. tranen in mijn ogen. Dit zijn de mutsjes die ze op