top of page

News

Vinden jullie het leuk om een tweeling te zijn?

September 21, 2020

In de Volkskrant vertelt tweeling Niek en Anouk (8 jaar) hoe zij het vinden om tweeling te zijn. En dat niet alleen, zo delen ze hun grootste wensen en als Anouk iets zou kunnen veranderen in de wereld dan is dat het volgende 'Dat er vrede komt.' Lees het hele artikel op Volkskrant.nl

Trouwen op dezelfde dag? Deze eeneiige tweeling deed het!

September 17, 2020

Ze heten Louise Marie en Marie Louise, want 74 jaar verwachtten hun ouders één kind... het werd een eeneiige tweeling. Jaren later vinden beide dames een partner en ze trouwden 50 jaar geleden op dezelfde dag. Als echtparen was hun leven als een eenheid. Lees hun verhaal op ed.nl.

Ouders van tweeling in Tiel hebben een primeur

September 16, 2020

Zelfs burgemeester Hans Beenakker was erbij: de ouders van de tweeling Jinte en Fiene deden de eerste digitale geboorteaangifte vanuit ziekenhuis Rivierenland in Tiel. 

Tweeling trouwt met tweeling en dat niet alleen...

September 09, 2020

De Amerikaanse Brittany en Briana Deane zijn een eeneiige tweeling en getrouwd met een... eeneiige tweeling. En dat niet alleen. Ze doen er nu een een schepje bovenop, de vrouwen zijn namelijk samen zwanger. Volg hun hele verhaal op Instagram (foto: salyerstwins).

Wie durft? Welke tweeling test de duoracer glijbaan van Center Parcs?

June 24, 2020

Samen met je tweelinghelft een duoracer glijbaan testen? Het kan bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Daar wordt volgende week deze nieuwe glijbaan geopend en daarom is het vakantiepark op zoek naar drie tweelingen die als eerste de dubbele buizen wil testen. Wie gaat er winnen?

1 / 1

Please reload

bottom of page