top of page
Kerstster
Mama to the max
Kerst
Kerst
Kerstster
Christmas
Sneeuwpoppen
Happy
Kerst
Kerst
Kersttak
warm winterwishes
Met Maud
Met Femm
WENDY Magazine

De kerstsfeer van tweelingmama

Kerst bij ons thuis betekent veel lichtjes, de open haard aan en veel gezelligheid. Hierboven een foto impressie van hoe het eruit ziet. Ik heb een witte hangende tak met haakjes boven de tafel (tussen de lampen) opgehangen. Om de tak heb ik lampjes en 'sneeuw' gewikkeld. Aan de haakjes hangen kerstballen, harten en sterren. Ik heb gekozen voor witte accessoires. De tak met haakjes heb ik bij de Action gekocht. Ik heb daar ook een houten kerstboom gehaald en zelf lichtjes, 'sneeuw' en kraaltjes toegevoegd.

 

Op tafel ligt een leuke houten ster met daarin kerstballen en sfeerlichtjes. Deze heb ik vorige jaren bij Intratuin gehaald. De meisjes hebben een eigen tafeltje met sneeuwpoppetjes die licht geven (vorig jaar van overgrootopa gekregen voor hun eerste Kerst) en gekleurde hartjes. Het lijstje met een quote heb ik bij de Kwantwum gekocht.

 

Daarnaast zie je twee glazen hartjes met de namen van onze meisjes. Hun eerste kersthart. Mijn moeder heeft deze op De Eemhof (Centerparcs) gekocht tijdens een vriendinnenweekend georganiseerd door VROUW. Maar ik heb een leuke site gevonden: origineelkadootje.com waar je gepersonaliseerde glazen kerstballen en harten kunt bestellen. Vorig jaar hingen de hartjes in de boom en dit jaar krijgen ze een mooie plek op hun kersttafeltje.

 

Tenslotte lees ik graag mijn favoriete blad WENDY Magazine, dit keer helemaal in kerstsfeer, heb ik de kaart 'Warm winterwishes' bij Dille & Kamille gekocht en is de kaart 'Life won't sparkle unless you do!'  van Mama to the max.

 

Mijn favoriete winkels voor Kerstinkopen: Intratuin - Action - Sissy Boy - Xenos - Kwantum - Dille & Kamille

bottom of page