top of page

Tweelingmama deelt uit!

Tweelingmama deelt i.s.m. Kek Mama de Kek Mama Agenda 2017 uit!

Jip met Kek Mama Agenda

Kleine Jip is het zoontje van mijn vriendin Lisa. Al bijna 20 jaar is zij een vriendin voor het leven!

Samen met mijn mama

Samen met mijn mama en super toffe oma! We zijn allebei tweelingmama en dat maakt het zo bijzonder.

Kim met Sofie

Mijn vriendin Kim samen met haar dochtertje Sofie van 2,5 maand oud. Kim en ik zijn al ruim 31 jaar bevriend, sinds onze geboorte!

WIN WIN WIN!

De winnaar van deze actie maken we binnenkort bekend!

Kek Mama agenda 2017

Kek Mama agenda 2017

Zo leuk! Ik mag een aantal Kek Mama Agenda's (t.w.v. € 14,95) weggeven aan lieve mama vriendinnen. Hoe leuk is het om in deze feestmaanden iets te mogen weggeven aan de dierbare mama's om mij heen?!

 

De agenda staat vol met mooie gedichtjes, quotes en met toffe moeders aan het woord. Zo fijn als je de agenda openslaat en leest: 'Gras tussen je tenen fluistert altijd: alles komt goed.' Want soms vragen (denk ik) alle moeders zich af hoe het toch allemaal verder moet en of we het wel goed doen?

Of wanneer Rita Kohnstamm (psychologe) in de agenda schrijft: 'Kinderen hebben avontuur en risico nodig om zelfstandig te worden. Liefdevolle verwaarlozing is aan te bevelen.' Oh gelukkig maar, dat mijn kleine Maud voor de zoveelse keer een blauwe oog is gevallen, is dus niet de grootste ramp. Het is vallen en opstaan in het leven...

Een agenda waar ik dus blij van word. En ik heb er al een aantal mama's blij mee gemaakt! Allereerst mijn eigen mama die deze Kek Mama Agenda natuurlijk verdient! Een toffe moeder, en ook tweelingmama net als ik. Mam, geniet van deze agenda vol inspiratie.

 

En ook heb ik de agenda al aan twee vriendinnen gegeven die bijna tegelijk voor de eerste keer mama zijn geworden van Jip en Sofie. En omdat ik weet hoe je leven verandert net nadat je mama bent (en het noooit meer hetzelfde zal zijn) verdienen ook zij deze agenda.

 

Nog een laatste quote van Jennifer Lopez: 'De grootste schok van kinderen krijgen is dat je je perfectionisme wel kan inpakken en dat dat oke is.' En zo is het mama's, het is oke!

 

Ik zal de komende tijd nog wat mama's blij maken met de Kek Mama Agenda en... binnenkort wordt ook de winnaar van de winactie met deze agenda bekend gemaakt.

bottom of page