top of page

MUSTHAVES & FAVORITES

Boek 3
Boek 2
Boek 1

Musthaves - books

 

 

 

Tweelingmama deelt een top 3 met boeken voor tweelingouders, ingestuurd door tweelingmama's op onze Facebookpagina:

1. Alles Dubbel -"Handige tips van ervaren dubbelmama's"

2. Zwanger van een tweeling

3. Ready or not, here we come (engelstalig)  - "Vertederend, hilarisch, herkenbaar en waar. Tweelingmoederschap beschreven zoals het is.Ik heb er veel aan gehad."

Nummer 2 en 3 zijn te bestellen via bol.com en nummer 1 van de website via www.allesdubbel.nl.


 

March Musthaves

Tweelingmama's musthaves & favorites van deze maand

 

 • Ik ben zo blij met onze IXXI wanddecoratie. Wat denk je: terecht trots? En extra leuk is dat je je IXXI helemaal zelf indeelt en altijd weer kan uitbreiden/aanpassen. Ik ben fan!
   

 • Het Easy Peasy kookboek (by bluebelle) vorige maand gekregen voor mijn verjaardag. Met hierin heerlijke recepten voor mama en de kleine. Een boonsalade met geitenkaas, een coco mint smoothie of een choco cake? Je vindt het allemaal! En voor de kleine? Maak een heerlijke groenten-ei, een doperwten-dillesoep met zalmsnippers of een happy healthy havermout. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar.
   

 • Wendy Magazine: even een momentje voor jezelf en heerlijk genieten van dit positieve magazine. En nu we het toch over eten hebben: in dit magazine deze maand een  'gezond eten gids'.
   

 • De Organizing Agenda. Ja, als tweelingmama vergeet ik veel, heeeel veel. Ik ben het overzicht regelmatig kwijt en daarom deze musthave. In deze agenda organiseer je werk en prive en krijg je (weer) overzicht.

  Bekijk hieronder de musthaves & favorites van de afgelopen maanden

   

January Musthaves

Tweelingmama's musthaves & favorites van deze maand

 

 • Ik ben fan van de Milestone Cards. Voor kerst kreeg ik de Milestone Mini Cards: 100 kleine kaartjes waar je al grappige quotes en eerste woordjes van je kind(eren) op kan schrijven. Leuk voor later!
   

 • Als echte theeliefhebber kreeg ik voor Sinterklaas een theebloem met de naam tweeling. Zo mooi en bijzonder. En nog lekker ook! Een pure groene thee met een frisse en fruitige smaak. Online te bestellen.
   

 • Houten speelgoed, het blijft leuk! Zo kregen onze meiden van Sinterklaas deze Scratch Xylofoon. Verkrijgbaar bij Sissy Boy (vanaf 18 maanden).
   

 • Het Sprookjesboek van Isak. Wat ziet dit boek er mooi uit met al die mooie plaatjes! Ook een cadeautje van Sinterklaas. Online te bestellen via uitgeverij Snor en verkrijgbaar bij Sissy Boy.

  Bekijk hieronder de musthaves & favorites van de maanden November & December.
   

December Musthaves

Tweelingmama's musthaves & favorites van deze maand

 

 • Ken je de warmies magnetronknuffels al? Deze knuffel is een zachte kruik voor jouw kindje. De knuffel is gevuld met een natuurlijke mix van granen met een toevoeging van lavendelaroma voor een heerlijke geur. De knuffel verwarmt dus niet alleen, maar zorgt ook voor heerlijke ontspanning. Aangezien onze meiden in november zijn geboren, hebben ze eerste maanden gezelschap gehad van deze warmie in de box.
   

 • Ik ben verliefd op het perenlampje van Maud. Een klein nachtlampje voor op haar kamertje. Te bestellen via Het leven is een kinderfeestje.
   

 • Houten speelgoed! We kunnen er geen genoeg van krijgen. We zijn fan van het Franse merk Janod. Zo hebben Maud & Femm de geweldige loopkarretjes van dit merk en een raket magneetpuzzel. Afgelopen weekend was ik bij de Sissy Boy en zag ik dat ze dit merk ook verkopen.
   

 • De groeiposter van By Bineke met de tekst 'Het maakt niet uit hoe groot je bent, in mijn ogen blijf je altijd klein. Onze meisjes krijgen deze leuke meetposter van de Sint. Ze hangen hier nog niet in de kamertjes, maar na Sinterklaas zal ik zeker een foto delen.
   

 • Het boek 'Twee kleine kleutertjes' is een aanrader: geschreven door Jan Smit en gezongen door Monique Smit. Onze meisjes dansen er op los als mama deze cd (die bij het boek hoort) draait.

November Musthaves

Tweelingmama's musthaves & favorites van deze maand

 

 • Ken je de leuke ijslampjes? In de kleuren roze, blauw en wit! Kijk eens op de Facebookpagina van 'Het leven is een kinderfeestje' voor dit product en andere leuke items om iedere dag een feestje mee te maken! 
   

 • Nieuw zijn de Baby Cards Twins van Milestone. Leuke kaarten om elke mijlpaal mee vast te leggen. (Beeld: milestonecards.com) 
   

 • De Melano Twisted ring. Met mooie steentjes die je steeds weer kunt wisselen. Zo past dit sieraad altijd bij je outfit! Voor mijn eerste Moederdag kreeg ik een mooi nieuw steentje met een lieve kaart.
   

 • Wendy Magazine: nu de zomer ver achter ons ligt en de dagen steeds korter worden, vind ik het heerlijk om 's avonds met mijn favoriete tijdschrift op de bank te zitten. Een blad vol positiviteit en inspiratie!
   

 • Een kaartenrek voor je favo kaarten. Ik word er vrolijk van: een leuk kaartenrek in de woonkeuken met daarin lieve, mooie, leuke of grappige kaarten. Zo zitten er ook een aantal ansichtkaarten van Relax Mama in met leuke teksten als: 'Relax mama, 3 minuten pauze is echt oke' en 'Andere moeders doen ook maar wat'. Geeft een geruststellend gevoel en daarom staan het kaartenrek goed in het zicht
   

 • Bloemen! In de lente kan ik zo genieten van alles wat buiten in bloei staat. Ondanks de prachtige kleuren in de herfst, mis ik de lente en het zomerseizoen en maak het daarom gezellig in huis met mooie bloemen.
   

bottom of page