top of page

Kinderkamerstyling Maud & Femm

Kinderkamer Femm
Fotolijstje
Olifant uit Thailand
Olifant uit Malawi
Kaartenrek
Speelgoedmand
Commode
Schoentjes bedrukt met geboortekaart
Muursticker
Twins
Twins
Naamposter en perenlampje

Kinderkamerstyling, ik vind het leuk om hiermee bezig te zijn. En ergens heb ik geluk want ondertussen heb ik twee babykamers mogen inrichten. We hadden eerst een slaapkamer voor Maud en Femm samen maar zoals ik eerder in mijn blog schreef, werkte dit niet (we hebben een goede slaper en een meisje die 's nachts nog wel eens wakker wordt). Gelukkig hebben we ruimte en hebben we er uiteindelijk voor gekozen om ze allebei een eigen kamertje te geven. Om je te inspireren deel ik graag onze kinderkamerstyling.

 

Kinderkamer van Femm
Allereerst een impressie van de kamer van Femm. Je ziet het goed: op de kamer van Femm staan nog altijd twee ledikantjes. Dit omdat de meiden 's ochtends graag samen op een kamer in hun bedjes spelen en ik ze deze mooie momenten niet wilde afnemen. We hebben dus totaal drie ledikantjes in huis ;)

 

Daarnaast hebben we gekozen voor een mooie zilveren tekst op de muur (Dok2) en hebben we plankjes opgehangen waar ik lijstjes en knuffeltjes heb neergezet. Overigens zijn dit nu de favoriete slaapknuffeltjes (Catimini) dus liggen ze uiteraard in de bedjes. Op de schoentjes zijn de geboortekaartjes gedrukt (handmade), een heel bijzonder kraamkado dat een mooi plekje heeft gekregen.
 

Onmisbaar zijn foto's van onze meiden en een kaartenrek (HEMA). Uiteraard vind je hier het geboortekaartje van Maud en Femm (ontworpen door Gupje) maar ook kaartjes die we hebben gekregen tijdens de zwangerschap of na de geboorte van onze meiden.

 

Misschien valt het je al op maar je vind veel olifantjes terug op de kamertjes van de meiden. Zo hebben we olifantjes uit Thailand gekregen, handmade olifantjes uit Malawi, olifantjes op het kastje... Super leuk, ook omdat ik vroeger zelf ook olifantjes op mijn babykamer had.

 

Praktisch en leuk: de grote speelgoedmand (HEMA) waar al het speelgoed voor boven in zit.

 

En ik blijf fan van de naamposter (By Bineke) samen met het perenlampje (Het leven is een kinderfeestje).

 

Ten slotte heb ik de brocante commode van Marktplaats en de kast en ledikantjes zijn van het merk Woood (gekocht bij Babymax).

 

Kinderkamer van Maud
Hieronder een impressie van de kamer van Maud. Ik houd van kleur maar ook van wit. Ik heb geprobeerd dit te combineren met een handgemaakt gekleurd kastje (Bezige Bebie) en een aantal gekleurde accesoires zoals het olifantje uit Thailand, het hartje (HEMA) aan de deur en een gekleurd kussen op de grond.

 

Daarnaast vind je veel lichte meubels: zo heb ik dit brocante kastje op Marktplaats gekocht met lijsten (HEMA) waarin ik  zelfgekochte kaarten met quotes heb gedaan. Ook op dit kastje vind je het perenlampje (Het leven is een Kinderfeestje).

 

Helemaal blij zijn we met de houten stoeltjes waar de naam van onze meisjes ingegraveerd staat en met de lichtbollen slinger van La Case de cousin Paul. Gekocht in Parijs, maar ook online te bestellen. 

 

Ook op Mauds kamer hangt een naamposter en bijbehorende groeimeterposter (By Bineke).

 

Ten slotte hebben we ook op dit kamertje gekozen voor een muursticker (Action) boven het bedje.

 

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren voor de inrichting van jouw baby- of kinderkamer of voor bijvoorbeeld een leuk kraamcadeautje.

 

:Liefs Wendy

Brocante kastje
Hart
Olifantje uit Thailand
Perenlampje en lijstjes
Groeimeterposter
Olifantje uit Malawi
Stoel met naam
Handmade kastje
Naamposter
Muursticker
Slaapknuffel
Cousin Paul lights
La case de cousin Paul lights
bottom of page