top of page

"Met onze tweeling vertrokken we naar Bonaire"

“Het kan niet, gaat niet lukken op zo’n korte termijn. De kinderen, je ouders en je werk dan?” Ondanks alle redenen om het niet te doen, ondanks dat we dachten dat gaat het ons nooit zou gaan lukken om in zo’n korte tijd alles geregeld te krijgen, deden we het toch en lukte het ons: in twee maanden tijd gooiden wij het roer om, verkochten alles in Nederland en vertrokken naar een tropisch eiland waar we een paar maanden eerder voor het eerst geweest waren.

Ik ben Masja (48 jaar) en moeder van Thijs en Barrie (9 jaar) en zelfstandig trainer, teamcoach en loopbaancoach. Al weer 15 jaar stiefmoeder van de kids van mijn partner Hein (53 jaar); Bibi (18 jaar), Rick (21 jaar) en Jasper (23 jaar). Hein is na een carrière switch nu alweer 10 jaar docent Natuurkunde.

In maart dit jaar gingen we 10 dagen naar Bonaire om daar onze zoon Rick op te zoeken die daar een jaar als Kok werkzaam was. Voor het eerst in 10 jaar was het mogelijk om weer eens met zijn tweeën op vakantie te gaan. We konden de tweeling goed achter laten bij familie, alles liep voor hen soepeltjes door en zij hadden elkaar! Dus met een heel gerust hart gingen we het avontuur tegemoet.