top of page

Vrolijke kerstliedjes en een inbraak, zalige tweelingkerst?

Iedereen lijkt wel in kerstsfeer, maar wij nog even niet, maar laten we het vrolijk houden met een lijstje kerstliedjes door mijn verhaal heen… Deze week werd er bij ons ingebroken (‘Midden in de winternacht…’): Kleding uit kasten getrokken, overal stukken houten treinbaan, knuffels met afgerukte poten, overhoop gehaalde kasten, moddersporen, beschadigde ramen, kapot gescheurde boeken, slapeloze nachten en dan was er daarnaast ook nog de schade die niet door de tweeling veroorzaakt was maar door de inbreker(s)….

In deze kerstperiode verlangen mijn vrouw Monique en ik extra naar een ‘stille nacht’. Realiteit is echter dat de laatste ononderbroken nacht alweer maanden geleden is en dat de wallen onder onze ogen niet onder doen voor flinke kerstballen. Gelukkig las ik in het politierapport dat Slachtofferhulp nog contact gaat opnemen met ons als je na een inbraak moeilijk slaapt. Ik vermoed dat zij veel tweelingouders zien.