top of page

Uiteten met een tweeling

Oh wat een prachtige dag! Uiteten met een tweeling

19.31 uur zondagavond…Een moeder met tranen in haar ogen, een echtpaar dat geen enkele moeite meer doet om hun irritatie te verbergen, drie kledingsetjes die in de dichtstbijzijnde kledingcontainer gegooid mogen worden, een hoorbare diepe zucht van de bedrijfsleider bij het verlaten van het pand, een serveerster met een verstuikte enkel, de rekening die al halverwege het toetje subtiel op tafel werd gelegd, een gezelschap dat in de ingang weer omdraait bij het geluid dat van onze tafel komt en zes andere gezelschappen die hoofdschuddend, mopperend onze kant op wijzen en een heuvel van stokbrood, pannenkoeken, frietensmurrie, placemats, plastic bestek en gesmolten ijs in een cirkel van vijf meter rondom onze tafel….