top of page

Help! Ik ben ceremoniemeester én tweelingmama

Wendy was ceremoniemeester op de meest bijzondere dag uit het leven van haar zus: haar trouwdag. Maar, hoe combineer je de rol van ceremoniemeester met je rol als tweelingmama op deze grote dag? Lukt dat eigenlijk wel? Wendy schreef een persoonlijke brief aan haar zus. Lees je mee?

Mooie bruid, mooie zus,

Ik weet niet meer precies wanneer het was, maar je vroeg, tussen de bedrijven door, of ik je ceremoniemeester wilde zijn op jullie bruiloft. Nou ja, het was volgens mij geen vraag maar het ging ongeveer zo; ‘Jij kunt goed regelen, dus ik dacht aan jou…’. Mijn reactie: ‘Natuurlijk wil ik dat!’ Een soort van ‘Ja, ik wil!’ maar dan net anders… Hoe leuk is het om zo betrokken te zijn bij de bruiloft van je zusje en haar vriend. Na een paar nachtjes slapen besefte ik dat het een niet al te gemakkelijke opgave zou worden: jullie hadden het idee om jullie bruiloft in Zuid-Frankrijk plaats te laten vinden, en als jij iets doet dan moet het goed en zeker je eigen bruiloft én naast dat ik de organisatie zou moeten gaan doen, zouden straks ook mijn twee lieve peuters daar rondlopen. Oké