February 27, 2017

Ooooh, sinds afgelopen weekend weet ik dat ik tante ga worden. Voor de eerste keer! Ik vind het zo geweldig. Mijn zusje is zwanger van haar eerste kindje. Begin september wordt de familie uitgebreid met een klein mensje. Ik kan niet wachten!


Waarom ik het zo geweldig v...

February 20, 2017

Het nieuwe jaar is alweer even begonnen. Gelukkig zijn we allemaal weer beter en was oud & nieuw vanuit bed en half slapend ook prima.

De tweeling is nu 9 maanden en oh wat zijn het leuke mensjes aan het worden. We zien nu steeds meer verschil tussen de meiden en ook da...

February 8, 2017

Uit: Versjes van een moeder

Dat 'ontploffen' begint al tijdens de zwangerschap: de dikke buik blijft maar groeien en met zo'n 20 kilo extra, beviel ik van twee hele kleine meisjes. Die buik die werd minder, maar het 'op ontploffen staan' komt af en toe weer terug. Nu da...

February 5, 2017

WAT! Ligt de tweeling in aparte bedjes? Dat was het eerste wat ik dacht. En er zat ook nog eens 4 meter tussen de bedjes…. voor mij was dat op dat moment een no-go. Ze hadden 35 weken met hun billen tegen elkaars neus gelegen en nu waren ze bij elkaar weggerukt!

Please reload

  • Facebook Clean
Follow Us
Recent Posts
Please reload

  • Facebook Clean
Volg ons ook op
social media

Copyright © 2015 Tweelingmama
Created by Wendy Meerbeek