February 18, 2016

 

Nienke, je kent haar waarschijnlijk wel van de blogs over haar leven in Congo en/of als blogger van LINDA.nieuws, schreef over de vraag: tweelingen wel of niet samen in de klas? Lees hieronder haar verhaal.

 

Na de zomer, in september, gaan alle Engelse kinderen die in...

February 15, 2016

Wie kent ze niet? Rust, reinheid en regelmaat. Wij als ouders van een tweeling proberen ook zeer veel mogelijk de drie R'en te handhaven. Helaas voor alle pedagogisch verantwoorde opvoeddeskundigen; in huize Kerssens hanteren wij ook de andere drie R'en: Rommel, Rumoer...

February 11, 2016

Stephanie en haar zus Nathalie zijn een eeneiige tweeling en mochten afgelopen maandagochtend aanschuiven bij het tweelingenontbijt van Q-music. Stephanie vertelt over deze bijzondere ervaring en over haar band met haar zus.

Vanochtend om 06.00 uur, toen ik mij eigenlij...

February 8, 2016

Beelden zeggen soms meer dan 1000 woorden. Tweelingmama Wendy laat zien waarom tweelingmama's het eerste jaar de beste multitaskers worden!

1. Tegelijk de fles: elke 2 a 3 uur een voeding, hoe doe je dat met twee? Leg je kindjes op een voedingskussen tegen elkaar aan en...

February 7, 2016

Alweer een paar weekjes geleden dat er een blog van mij is verschenen... Voor veel mensen gaan deze 'paar' weken heel snel en worden de dagelijkse 'dingetjes' gedaan echter voor ons was dat toch een tikkeltje anders en is er veel gebeurd!

Tijdens de 20-weken echo was er...

February 4, 2016

Ik switch van de eerste stapjes, naar de bevalling en van een fotoshoot thuis naar de ziekenhuisperiode van onze meisjes… Ik weet het, er zit totaal geen structuur in mijn blogs. Eén grote chaos, net als hoe het hier thuis meestal gaat ;)

Vandaag ga ik terug in de tijd...

February 3, 2016

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik heerlijk in de tuin van ons appartement in Pretoria, Zuid-Afrika, met een temperatuur van rond de 30 graden. Ik ben Michiel, samen met Marrianne en vader van twee prachtige dochters en een zoon, allen geadopteerd uit Zuid-Afrika.

...

Please reload

  • Facebook Clean
Follow Us
Recent Posts
Please reload

  • Facebook Clean
Volg ons ook op
social media

Copyright © 2015 Tweelingmama
Created by Wendy Meerbeek